1. How many times can you find Benny the turtle? (Hint: don’t forget the cover!)
Answer: 6
2. How many different headbands does Bella have?
Answer: 7
3. What is the name of Bella’s little brother? Do you remember his nickname?
Answer: Beckham; “Bubs”
4. How many times can you find the number “316”
Answer: 5
5. What are the four hidden words made from alphabet characters? (Hint: don’t forget the cover!)
Answer: “Fun” (back cover), “weep” (school bus scene), “Belong” (locker scene), “Ball” (dodgeball scene)
6. Can you find the name of Bella’s teacher? (Hint: she teaches math.)
Answer: Mrs. Apple B
7. How many different Alphabet Kids are in this book?
Answer: 29
(Bella, blue F, yellow U, maroon N, mom B, Dad B, Active Alex, Baby Beckham, Piper, lime W, blue E, orange E, green E, blue L, purple O, orange N, peach G, orange X, lilac E, teal F, red-orange R, peach Q, lime G, light blue A, orange L, seafoam green L, lime I, orange K, blue T,
8. What stickers does Bella have on her water bottle?
Answer: Brown cross, pink heart, rainbow, yellow happy face
9. Can you name all the different types of animals in this book
Answer: Turtle, bunny/rabbit, bees, bears (there are 2!), whale, birds, cats, butterflies
10. How many different cats can you find?
Answer: 12
11. What’s Bella’s favorite headband?
Answer: Her unicorn ones.